Οι παράνομες αγάπες (μελοποιημένο) Δημιουργός: kostis57, ΚΟΥΝΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Οι παράνομες αγάπες
Οι παράνομες αγάπες
Μ' άναψαν φωτιά και στάχτες
Τα παράνομα φιλιά μου
Τα παράνομα φιλιά μου
Σε ξελόγιασαν καρδιά μου
Πέσ' μου πέσ' μου
Τι να κάνω
Αν τη χάσω θα πεθάνω
Αχ θα τρελαθώ
Σφάλμα έκανες καρδιά μου
Σφάλμα έκανες καρδιά μου
Και ξεστράτισες
Πάνω στης δικές σου στάχτες
Πάνω στης δικές σου στάχτες
Παραπάτησες
Πέσ' μου πέσ' μου
Τι να κάνω
Αν τη χάσω θα πεθάνω
Αχ θα τρελαθώ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-10-2005 |