Είμαι Δημιουργός: antwnhs Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info eimai anasfalhs
eimai zhliarhs
eimai merikes fores kakos
alla kai polles fores kalos
eimai autos pou blepeis
eimai autos pou niothis
eimai h mera
eimai h nuxta
eimai to telos mou kai h arxh sou
eimai auto esy den eisai
kai eisai auto pou den eimai
eimai ayto pouse symplhronh
kai eisai auto pou me symplhronh
eimai o thanatos kai eisai h zoh
o erwtas mas einai h anastash
h aiwniothta
h zoh pote den htan toso fothnh
alla kai toso skothnh paralhla
ti xreiazesai?
ti xreiazomai?
ta logia polla
ti tha meinh?
oti menei panta
oti afhnoume feugontas apo edo
eimai o thanatos kai eisai h zoh
o erwtas mas einai h anastash
h aiwniothta
logia enos trelou
h
logia enos erwteumenou
den ksero
den gnorizo pia ti einai erwtas
gnorizo omos ti einai zoh
to fos, ego kai esu
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-04-2003 |