Ζω στα παραμύθια1 Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλό βράδυ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ζω στα παραμύθια
Κρύβω στα συρτάρια τις χαρές
μαζί και τις αναμνήσεις
στιγμές όμορφες τρυφερές
με μεγάλες συγκινήσεις
Ματώνουν οι στιγμές στο παρόν
μονομαχούν με τα θέλω
το μέλλον μου είναι πια απόν
και μου πετρώνει το γέλιο
Βαδίζω με τα μάτια κλειστά
δεν αντέχω την αλήθεια
τα χέρια αφήνω ανοιχτά
αγκαλιάζω παραμυθία
στίχοι : Μιμή Μητροπούλου
17-06-11
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-06-2011 |