Μα δεν γίνεται Δημιουργός: Lina (A.T.) Καλό σας βράδυ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σαν ένας κόμπος που δεν λύνεται
κι ένα μαχαίρι που το τρόχισαν,
μια θηλιά που στο λαιμό μου έσφιξαν,
μα το ξέρω ότι δεν γίνεται…
Δεν πρέπει και δεν θέλω,
να σε ξεπεράσω πως μπορώ?
Μα το ξέρω ότι δεν γίνεται
Και σε ρωτώ…. ποιος ευθύνεται?
Και μετά δάκρυσες που αποτύχαμε,
πίστεψα ότι τα καταφέραμε,
μετάνιωσα που παραιτήθηκα,
γνωρίζω ότι προσπάθησα.
Προδόθηκα…
…γιατί εσύ γέλαγες ως το πρωί,
νομίζοντας πως είναι έτσι…
…έτσι θα έδιωχνες ότι σε ενοχλεί,
μα δεν γίνεται στο ‘χω πει…
Και τώρα αιωρούμαι στο κενό.
Και αναρωτιέμαι πως και τι…!?!?!
‘’Μας ζηλεύουν’’, μου ψιθύρισες στο αυτί.
Αρνούμαι σου λέω να το δεχτώ.
Αιτία ή αφορμή... Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-06-2011 | |