Αχ και τι δεν θα 'δινα Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Την αγαπη μου σε όλους !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αχ τι δεν θα ‘δινα
(ερωτικό )
Αν ήξερες πόσο θα θελα ,να με φώναζες μωρό μου
να ερχόμουν και να φώλιαζα πλάι στο ζεστό πλευρό σου
δεν θα έβγαζα άχνα μιλιά ,αν με ζέσταινε το κορμί σου
αχ και πόσα δεν έδινα να ξημέρωνα μαζί σου
Θα βλέπαμε το φεγγαρι στη στέγη πάνω κρεμασμένο
σίγουρα κρυφά θα γέλαγε, και δεν θα ‘ταν λυπημένο
και σίγουρα θα μας σκέπασε με σεντόνι κεντημένο
αχ και πόσα δεν θα έδινα, για ένα φιλί μελένιο
Το πρωί όλα θα τα άνοιγα ,να παίρναμε αέρα
να βλέπαμε τον ήλιο ,π' έλαμπε πέρα ως πέρα
στο στόμα θα σε τάιζα να ‘παιρνες πρωινό σου
και μια μπουκιά θα έκλεβα απ’ το στόμα το δικό σου
Τα χείλη μου θα σκούπιζαν ,τα χείλη τα δικά σου
έτσι θα γευόμουν τη γλύκα όλη απ ’τα φιλιά σου
μια γουλιά θα έσταζα , απ' το στόμα μου να πιες
αχ τι δεν θα 'δινα αν ήθελες , κι εσύ να με γευτείς
Στίχοι: Mιμή Μητροπούλου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-06-2011 |