φλόγα του αέρα θα γίνω Δημιουργός: el. hal, Χαλβαδακη Ελένη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κι αν ροβολάει το αίμα μου
στις φλέβες φοβισμένο..
κι αν θα ριγήσει το κορμί
απ' το κρύο της καρδιάς τους,
ας γίνει η φλόγα πυρκαγιά,
και η γή ένα χωράφι,
να λευτερώσουν τα παιδιά
απ' το κακό που θα ρθει..
Νοιάζομαι στον εσπερινό,
πριν έρθει το σκοτάδι,
νοιάζομαι με το νόημα
μυαλού αλλοπαρμένου..
Νόηση πιά δεν εξηγώ,
νόηση πιά δεν έχω..
Πρόβατο σε αναμονή
μεσ' το μαντρι χωμένο..
βελάζω για να αντισταθώ
μα είμαι μαντρωμένο!
Οι λύκοι απ' εξω αγρυπνούν
καθόλου δεν μιλάνε..
χειρίζονται τ' αχάριστα
κι όλοι μαζί γλεντάνε..
Νοιάζομαι!
Τους βελάζω εγώ
μέσα από το μαντρί μου,
έρχεται φτάνει ο καιρός
θα βγω απ' την φυλακή μου..
Φλόγα κι αέρας γίνομαι
και στο σκοτάδι μπαίνω
Θέλω να σβήσει η φλόγα μου
άλλο δεν υπομένω
σπάζω τις αλυσίδες μου,
και πιά δεν μετανοιώνω!
Λύκος θα γίνω μιά στιγμή
κι ίστερα ας τελειώνω..
EL. HAL Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-06-2011 | |