Αφιερωμένο Δημιουργός: Ναταλία..., Ναταλία Μ Αφιερωμένο στον σύζυγο (μαχαραγιά) μου με αγάπη για τα γενέθλια του Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B]
Αεροπειρατεία
Μην μου λες ότι θα φύγεις
Να με τρώει ο πόνος μου,
Μακριά σου δεν αντέχω
Ούτε και ζώ μόνος μου.
Ακόμα και στην κόλαση
Μπορώ να περπατήσω,
Για να σε βρω αγάπη μου
Και να σε φέρω πίσω.
Όρκο σου κάνω στον Θεό
Και εις την Παναγία,
Κάνω για το χατίρι σου
Και αεροπειρατεία
Ούτε για αστίο δεν μπορώ
Να σκέφτομαι αν σε χάσω,
Γιατί πια ούτε θα χαρώ
Ούτε και θα γελάσω.
28/5/2011 10:58:20 μμ
Ναταλία μήτσιου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-06-2011 |