Φταίω Δημιουργός: johnnycage, Γιάννης Μουσουράκης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΘΕΣ.
ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΣ.
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙ ΑΝ ΖΗΤΗΣΩ,
ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΣΒΗΣΩ.
ΜΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙ.
ΝΑ ΤΆΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΙ ΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΕΙ.
ΜΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
ΜΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ.
ΚΑΙ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ,ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕ ΤΗ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ.
ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΓΙΑ ΟΛΑ,ΣΆΓΑΠΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ,
ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΚΛΑΙΩ.
ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΟΝΑΧΗ.
ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΔΕ ΣΟΥ΄ΔΩΣΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙ ΑΝ ΖΗΤΗΣΩ,
ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΣΒΗΣΩ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-06-2011 |