Ερωτικό Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλημερα σε ολους !!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ερωτικό
Μ’ αφήνεις μόνη κι αισθάνομαι μισή
αυτό μου αναλώνει σώμα και ψυχή
παύω από σήμερα να ‘μαι ντροπαλή
διεκδικώ τα θέλω ακόμα και γυμνή
Το σ’ αγαπώ σου περιμένω να πεις
μέρα η νύχτα σε ώρες της σιωπής
δυνατά να το λες να ακουστεί παντού
με φωνή της ψυχής μη μου το στερείς
Ύστερα τα φιλιά σου να μου χαρίζεις
να γιάνεις τις πληγές και ότι με πονά
στο κορμί μου να μένεις να κουρσεύεις
του πόθου μου να γεμίζεις τα κενά
27-06-11
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-06-2011 |