Κλινικά νεκρή Δημιουργός: peiraiotissa, AΘΗΝΑ Ο έρωτας είναι το αντίδοτο για όλα τα δύσκολα που βιώνουμε!Καλημέρα! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μία σχέση στην ουσία,κλινικά νεκρή...
μία σχέση που φαντάζει,τάχα ζωντανή...
που γεννιέται και πεθαίνει,πριν να΄ρθει η αυγή...
που απλά με ξεγελάει,μια αναλαμπή
Πρέπει απόφαση να πάρω,ν΄αποτραβηχτώ...
αφού εγώ είμαι το καλώδιο,που τη συγκρατώ...
είμαι εγώ πνοή που δίνω,και την συντηρώ...
άμα φύγω θα τελειώσουν,όλα στο λεπτό
Πώς ν΄αφήσω να μου σβήσει,η αγάπη αυτή...
η διάρκεια χωλαίνει,μα ακόμα ζει...
η ανάσα της υπάρχει,κι ας ψυχορραγεί...
δεν αντέχω να διακόψω...πεσ΄τε με δειλή
Είναι ουτοπία το ξέρω,κι όμως δεν μπορώ...
μια ελπίδα με προστάζει και ακολουθώ...
ένα θαύμα περιμένω μήπως και σωθώ...
την αγάπη μου να σώσω...κι ας καταστραφώ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-06-2011 | |