Σ'αναζητώ Δημιουργός: sofiagera Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σ΄αναζητώ
Σ΄αναζητώ μέσα στο χάος
Το ψυχρό κι΄απρόσωπο,
Σε κυνηγώ μέσα στο δάσος,
Αγρίμι εγώ διπρόσωπο.
Πάνω στ΄αχνάρια περπατώ τ΄απόβραδο,
Στη σιγαλιά σου καταπίνω τ΄αδυσώπητο,
Με τη σκιά σου αγκαλιά στο όνειρο
Και την αλήθεια να χτυπάει κόκκινο.
Πικρή ζωή κι΄ελπίδα μου γλυκόπιοτη
Στα δυό σου μάτια κολυμπώ ολόγυμνη
Και σαν με δεις, τιμώρησέ με, ανάλγητη,
Λευκή σαν χιόνι η καρδιά σου απάτητη..
7-7-2011 Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-07-2011 | |