Σε συνάντησα Δημιουργός: χρηστος καραμανος, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ήρθες για μένα στην Αθήνα,
που είχα να σε δω ένα μήνα,
κι ήταν αυτή η συνάντησή μας,
άγγιγμα μέγα στην ψυχή μας.
-
Τα καταπράσινά σου μάτια,
μου διώχνουν πέρα τα κεσάτια,
ήρθες από θαλάσσια μέρη,
ολόχρυσο λαμπρό αστέρι.
-
Η Λεμεσός μες την καρδιά μου,
εκεί μεγάλωσε η χαρά μου,
μια πόλη που αγάπη δίνει,
κι ο έρως στο όνομά μου πίνει.
-
Κάναμε έρωτα ακραίο,
κι εσύ με έβλεπες ωραίο,
μ έκανες άντρα μανεκέν,
συνέχεια μούλεγες γιες μεν.
-
Άλλοι δεν μπόρεσαν να βρουν,
ούτε καλό λόγο να πουν,
για το μεγαλείο της ψυχής σου,
εγώ είμαι ο άρχων στη ζωή σου.
-
Μες το καλό ξενοδοχείο,
έμοιαζες ζωγραφιά σε αγγείο,
σπουδαία η περιποίησή σου,
σπάνια εικόνα η μορφή σου.
-
Γυμνή πανέμορφη Αφροδίτη,
δεν είσαι μοναχό σπουργίτι,
έχεις εμένα συντροφιά σου,
για να μοιράσεις τα όνειρά σου.
-
Αυτή η μικρή συνάντησή μας,
ας είναι μοναχά η αρχή μας,
είμαστε πια, τέλειο ζευγάρι,
μου λες πως μοιάζω με τον Πάρη.
-
Σε λίγο αρχίζουν διακοπές,
και επειδή βλέπω πως θες,
έλα τον έρωτα να ζήσουμε,
και τα κορμιά μας να ξεσκίσουμε.
-
Είναι δυνατό, αυτό που ζούμε,
ήρθε η ώρα, εμείς να το χαρούμε,
ας το πανηγυρίσουμε, επιτέλους,
αφήνοντας τα παχύδερμα του έλους.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-07-2011 | |