Δυό μορτάκια Δημιουργός: monajia, ΚΟΝΤΙ ΝΤΙΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΙΧΟΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δυο μορτάκια απ'το μπραχάμι,
βγήκαν βράδυ για σεργιάνη,
ψάχναν να' βρουν τσιγαράκι,
σ'ένα ύποπτο μπαράκι.
Μα για την κακή τους τύχη,
πέσανε σ'αετονύχι,
τους τα παίρνη μάνι -μάνι,
και τους άφησε χαρμάνι..
Ξεκινούν οι δυο μόρτες,
πα'νε να'βρουν άλλες πόρτες,
ότι έχουν θα τσοντάρουν
λίγο μαύρο να φουμάρουν..
ψάχνουν να φουμάρουνε,
να ξελαμπικάρουνε..
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-07-2011 |