Ήταν κάτι Δημιουργός: Floryn, Florin N. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όχι, δεν θέλω να ξέρεις
Αυτό Υποφέρω βαθιά εξαιτίας σου
Δεν θέλω έλεος σας
Ή την επιστροφή σας για μένα.
Όλα πήγαν μακριά για μας
Αυτό λίγη αγάπη
Ότι η πυρκαγιά δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα σβήνω
Πέθανε χθες το βράδυ στη σιωπή.
Τελευταίο τσιγάρο, το τελευταίο σπινθήρες της νύχτας
Τελευταία μπουκάλι κρασί που καίει την ψυχή μου
Η τελευταία αγάπη, το τελευταίο γράμμα
Τελευταίο μήνυμα σε εσάς είναι
"Δεν θέλω να ακούσω τίποτα από σένα." Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-07-2011 |