Ποτέ πια Δημιουργός: ΕΛΠΗΝΟΡΑΣ Στη μνήμη του αδελφού μου,που "έφυγε"πρόσφατα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΠΟΤΕ ΠΙΑ
Τα πόδια μου λυγίζουνε.
Να κρατηθώ παλεύω.
Ρίχνω το βλέμμα,να σε ' δω,
και τους τυφλούς ζηλεύω.
Τί οφελεί η ακοή,
μ' απούσα τη λαλιά σου?
Δεν είναι,πλέον,μπορετό,
ν' ακούω τη μιλιά σου.
Ο χρόνος,λίγος,δεν αρκεί,
τον πόνο μου να γιάνει.
Απ' τη στιγμή που έφυγες,
νιώθω, να 'χω πεθάνει.
-------------------
Θάνατος,είν' ο θάνατος.
Αυτό,είν' η αλήθεια.
Κρίμα,που δεν πιστέψαμε,
ποτέ,στα.. παραμύθια.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-07-2011 | |