Ξεχασμενες ερωμενες Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Ξεχασμενες ερωμενες
Εκεινα τα βραδυα οι Λεξεις
ερχονταν παντα απροσκλητες
οπως οι ξεχασμενες ερωμενες
ή σαν καποιοι μακρυνοι συγγενεις.
Εγω τους εστρωνα προχειρα
στο καναπε του σαλονιου
ή στρωματσαδα στο πατωμα
καθως συνηθιζαμε απο παλια.
Το πρωι που εφευγα για δουλεια
τις κοιταζα κλεφτα κοιμισμενες
μονολογωντας ψιθυριστα στην σιωπη
΄΄καπως ετσι γραφονται τα ποηματα΄΄.
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-07-2011 |