Οράματα Δημιουργός: sharon, Αλεξάνδρα Θεοχάρη Με τη λάμψη κι αισιοδοξία των άστρων... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τρεμόσβησαν τ' άστρα του ουρανού,
αυτό το βράδυ...
και σ'όνειρο είδα την τελευταία ,
άκρατη πράξη...
έκλεισα τα μάτια στο σκοτάδι,
μα η θύμισή σου μου διέγειρε μια ζάλη...
Περπάτησε η σκέψη αναδρομικά ως
τα χαράματα...
στο ερημικό κρεβάτι μου
αγκάλιασα τα οράματα,
ευχήθηκα μια νέα ανατολή για μένα νά'ρθει
και η καρδιά μου ακραιφνώς να λάμψει...
Της καρδιάς μου να ψιθυρίζει
...ανάσα ακούω...
ο πόνος της μοναξιάς της
σαν να σκίζει βελούδο...
η πίστη μου όμως το κάνει δυνατό...
το όραμα που είδα να βγει αληθινό... Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-07-2011 |