Θύματα του αγνού πνεύματος Δημιουργός: suaddo Και του Απολλώνειου ενίοτε... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στο όνειρό μου υπάρχει ένα
σπίτι
Στο σπίτι μου υπάρχει ένα
όνειρο
Αν βάλεις τέτοιους κρίκους στη σειρά
και δεν σπάσει ούτε ένας
είναι ικανοί να σε
πνίξουν
*
Κλείνω το φως
η πόρτα ανοίγει σιγά σιγά
και κλείνει με πάταγο
βρίσκομαι αντιμέτωπος με ό,τι ήρθε μέσα
η διαβόητη έμπνευση
καταγραφή κινήσεων στο σκοτάδι
που άλλοτε είναι χορός
άλλοτε κρυφτό
κι άλλοτε φόνος...
*
Όταν βάλεις το λευκό σου φουστανάκι
και χτενιστείς
θα δείχνεις πάλι όπως ήσουν μικρούλα
θα επιστρέψεις νικήτρια ανάμεσα
στους νεκρούς
*
Αναρριχώμαι
κάτι ανάμεσα στο ισορροπώ και στο παρασιτώ
πάντοτε θα βρεθεί ένας τοίχος
αρκετά καταθλιπτικός ώστε να σ' ευγνωμονεί
που τον καταστρέφεις
*
3 π.μ.
τέτοια ώρα που κυκλοφορούν
τα σκουπιδιάρικα
είναι η ώρα
συσκευασίες
σαν κι εμάς
να κρυφτούμε σπίτια μας Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-07-2011 |