Ήθελα να σου πω Δημιουργός: kpant2002, Αγγελική Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ήθελα τόσα να σου πω
για τον ήλιο που σβήνει στη θάλασσα
και τι όμορφο χρώμα παίρνει αυτή
όταν χάνεται μέσα της
Ήθελα να σου πω
για το κελάηδημα των πουλιών
και το πόσο γλυκά τραγουδούν
κάθε πρωί στο μπαλκόνι μου
Ήθελα να σου πω
για τη βροχή που δροσίζει τη φύση
και για τα χρώματα που παίρνουν τα φύλλα
όταν τα ακουμπά
Ήθελα να σου πω
για το φεγγάρι που φωτίζει τις νύχτες μου
και για το προσωπάκι
που έβλεπα από μικρή να σχηματίζεται στην όψη του
Ήθελα τόσα να σου πω
μα δε γύρισες ποτέ Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-07-2011 |