Τελειώνω με σένα Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έκανα προσπάθειες πολλές………
Μα τι ν’ αλλάξεις;…………..
Κοιτά πως γέμισα πληγές………
Και θα με χάσεις………
Είναι απ' τα λάθη σου γιατί ……….
Είναι η καρδιά σου απειλή ………
Έχει μάθει μόνο να ζητά……….
Τίποτα δε δίνει …….με πονά………
Ρ
[B]Τελειώνω με σένα
Δεν θέλω κανένα
Φιλί δανεικό
Και καρδιά στα χαμένα
Τελειώνω με σένα
Μη ψάξεις για μένα
Θα φύγω μακριά σου
Μήπως σωθώ
Τελειώνω με σένα[/B]
Είπα πως θ’ αλλάξεις μα ποτέ
Δεν μ’ αγαπούσες………
Χάρη στο δικό σου εγωϊσμό
αδιαφορούσες........
Ότι κι αν σου έδειξα εγώ ……..
Όλα τα σκορπάς και δε μπορώ
Άλλο να ‘μαι δίπλα σου εδώ……..
Πάντα με πονάς κι αποχωρώ…………..
Ρ
[B]Τελειώνω με σένα
Δεν θέλω κανένα
Φιλί δανεικό
Και καρδιά στα χαμένα
Τελειώνω με σένα
Μη ψάξεις για μένα
Θα φύγω μακριά σου
Μήπως σωθώ
Τελειώνω με σένα[/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-07-2011 |