Μείνε και ζήσε Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη καλημέρα σε όλους , ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ταξιδέψουμε και ας το ζήσουμε , όσο μας χαρίζεται........ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σαν αεράκι δροσερό
ήρθες μες την ζωή μου
και κάθε τόσο ακουμπάς
πάνω στην ψυχή μου.
Σαν με ακουμπάς χτυπά
μέγας συναγερμός
νοιώθω μέσα μου όμορφα
και γίνεται σεισμός.
Το μυαλό μου με χτυπά
μου λέει μακριά να φύγω
μα η καρδιά όμως αντιστέκεται
να μείνω λέει , να ζήσω.
Δεν έχω περιθώρια πολλά
μου λέει για να χαρώ
ζήσε μου λέει την μικρή χαρά
μην φεύγεις στον χαμό.
Είναι τόσο λίγη η ζωή
και μετρημένες οι χαρές
περισσότερες οι λύπες
και άλλες τόσες συμφορές.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-07-2011 |