Αίνιγμα Δημιουργός: Ναταλία..., Ναταλία Μ Καλή βδομάδα σε όλους(ες) και καλό μήνα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σήμερα θα σας βάλω ένα αίνιγμα .
Είχε δύο βοσκούς που τους χώριζε ένα ποτάμι και βοσκούσαν τα πρόβατα, όταν ο ένας λέει στον άλλο.
Να μου δώσεις ένα σου πρόβατο για να έχομε τα ίδια όσα έχεις εσύ να έχω και εγώ, και ο άλλος του λέει να μου δώσεις εσύ ένα για να έχω τα διπλάσια σου από ποσα πρόβατα είχαν?
όποιος έχει την απάντηση να μου στήλει μήνυμα .
Καλό σας μήνα Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-08-2011 |