Ζωή είναι κι αυτό Δημιουργός: NIK-TSIK, Μι Ρέ Λα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]
συνήθισα πια,έμαθα
δε νευριάζω απ’το άρρωστο ανθρωπάκι στο κρεβάτι,
που κάποτε ήταν η μαμά μου...
τη φροντίζω αδιαμαρτύρητα ,
εισπράττω με χαρά τις άτολμες εκδηλώσεις της αγάπης της...
Η άνοια σ’αυτό το στάδιο δεν δείχνει τον παραμικρό οίκτο,
εξαφανίζει συγγένειες ,ονόματα...
κι όμως έχει σωθεί ένα μικρό κάτι:
Ενα τρυφερό αεράκι από συναίσθημα,
η γλύκα στο άδειο βλέμμα,
ένα απαλό χάδι στο ταλαιπωρημένο προσωπάκι ,
που φτιάχνουν μια αόρατη γεφυρούλα αγάπης
ανάμεσα στις ψυχούλες μας...
Ζωή είναι κι αυτό ,Θεούλη μου!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-08-2011 | |