Ημιτελη Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος ημιτελεις προσπαθειες............. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ημιτελη
...............................................
Κυνηγημενη τριγυρνας
μεσα στις σταχτες
κυνηγημενη απο φωτια
και ενοχες..................
..............................................................
Το τηλεφωνο χτυπαει
μιαν απαντηση ζηταει
σε ενα αδειο σπιτι μεσα.............
......................................................................
Σε ενα σχοινι ισορροπω
και απο κατω το κενο
βημα το βημα προχωρω
και αναστεναζει το κοινο............
............................................................................
Ουρλιαζουν οι λυκοι
διψανε για αιμα
να φανε τα λογια
θα πνιξουν και εμενα.................
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ(Νικος Ξενος) Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-08-2011 |