Το ψάρι πέταξε Δημιουργός: marbil, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Επισκεφτείτε το www.φιμωτρο.gr Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Το ψάρι πέταξε
στον πράσινο ουρανό,
όταν η μέρα έφεξε
και δεν ήσουνα εδώ...
H πέτρα άνθισε
σε γαλανά λιβάδια,
όταν με άλλον πέρασε
κι είν' η ζωή μου άδεια...
Το πουλί κολύμπησε
στην κόκκινη τη θάλασσα,
όταν ο νους μου γύρισε
στα χρόνια μου που χάλασα...
Μάλλον θα σε μπέρδεψα,
ο νους σου χάνει λάδια,
φταίει που δε σε κλάδεψα
κι είναι η ματιά σου άδεια!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-08-2011 |