To αγγελοτράγουδo Δημιουργός: kapnosa-v-ainigma Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στο σοκολατένιο μονοπάτι
είδα να περνά έναν διαβάτη
κι είχε κουνιστή και λυγιστή
τη μούσα του σιμά τραγουδιστή
Με ένα κουταλάκι τους στροβίλιζα
να παίζουμε πεντόβολα και τρίλιζα
…
Να περνούν καλά τα περδικόπουλα
και να ξεφαντώνουν τ αγγελόπουλα!
…
Κάθε τους που λέγαν « Σ αγαπάω!»
έσκυβαν μεθούσαν στο κακάο!
Στο σοκολατένιο μονοπάτι
έστησα παγίδα στη αγάπη
κι αγγελοτράγουδα πιάσαν οι ιστοί
οι σοκολατένιοι, αχνιστοί και μυριστοί!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-08-2011 |