Με τη βροχή να πέφτει Δημιουργός: Spartinos, Νικολακάκος Γεώργιος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Με τη βροχή να πέφτει
στην άσφαλτο μ'ορμή
και 'γω μες τον καθρέφτη
να βρίζω με οργή
Το χρόνο που περνάει
και πίσω δεν γυρνά
που τη ζωή μαδάει
κανένα δεν ξεχνά
Και στα μάτια με κοιτάω
όλο περιφρόνηση
τις ρυτίδες μου μετράω
δίχως κατανόηση
τώρα πια που μ'αγαπάω
αχ δεν φτάν'η θέληση
Με τη βροχή να πέφτει
στα γκρίζα μου μαλλιά
και'γω ψάχνω τον κλέφτη
που μ'έχει αγκαλιά
© Copyright, Νικολακάκος Γεώργιος (spartinos)
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-08-2011 |