ντιρλαντά Δημιουργός: marakos poureitzer, ΜΑΡΙΟΣ ΖΑΜΠΙΚΟΣ http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Collections&act=details&collection=995 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΠΤΩΣΕΙΣ
-ντρίίίίίίν
-σήκωσε το Άντα,κάνω βαράκια !
-εμπρός παρακαλώ?
-χέλοου Αντα !
-Χέλοου Μάμμη γκρήν !
-γουέαρ ις Τζώρτζ?
-κάνει βαράκια μάμμη !
-εντώ κόσμος κάνεται κι αυτός μπαράκια?
-μα..
-ντηλαντή είναι πιωμένος?
-όχι,εμείς θα πρέπει να είμαστε πιωμένοι μαζί του
-κρηματιστήρια ντάουν Άντα ,ντάουν!
-σ εκείνο να το πείτε !
-έλα μάμμη γκρήν,τι με θέλεις?
-τζώρτζ,φομπάμαι πολύ !
-τι φοβάσαι μάμμη γκρήν?
-όλα ντάουν μάι σόν!
-μην ανησυχείς, το δικό μας θα έχει δύο έλικες !
-έλικες?
-φυσικά,αφού με Σινούκ θα φύγουμε !
Μαράκος
-------------------------------------------------------------------------------------------
ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ
-τι τρέχει πιστέ μου ιπποκόμε?
-μας ζητάνε εγγυήσεις υπέρτατε !
-ποιοί επιτέλους?
-οι έξ απο δώ !
-δεν τους φτάνει τα όνομα μου?
-είναι μόνο εσωτερικής καύσεως πνεύμα ιλαρό !
-ούτε του Βενιζέλου?
-μόνο γι αεροδρόμιο !
-μήπως του Πάγκαλου?
-τους θυμίζει τον παππού του, παραγεμισμένο με κάστανα!
-ε τότε γιατί υπογράψαμε το Μεσοπρόθεσμο?
-για να τους δώσουμε προκαταβολικά ,τα λεφτά του δανείου που θα μας δώσουνε !
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ
-υπέρτατε τα μάθατε?
-τι να μάθω,σύντροφε Μόσιαλε ?
...
-ένας καρχαρίας στις Σεϋχέλλες..
-πού είναι οι Σεϋχέλλες ?
-εκεί που πάνε για τρέλες, φώς ιλαρό !
-εμείς δεν πάμε όμως,έτσι ιπποκόμε μου?
-πάνε όμως οι καρχαρίες !
-μη μου πείς..
-ένας από δαύτους ,έφαγε ένα νιόπαντρο !
-ολόκληρο?
-τον έκανε μια μπουκιά σας λέω !
-μπρρρρρρ
-φόραγε και βέρα ο κακομοίρης !
-καλά που μου τόπες…Άντααααααααα !
-τι θέλεις αγάπη μου?
-από αύριο στη θάλασσα,θα φοράς βέρα μόνο εσύ !
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-08-2011 | |