Μια αληθεια που πονάει Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Την καλημερα μου !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]Μια αληθεια που πονάει
Κάποιες φορές μες στη ζωή
το είναι μας κάτι κατέχει
κανει απροσδόκιτη κατοχή
και χρόνια μας κατατρέχει
Πρόσωπα μένουν στυγερά
που μοιάζουν με κορνίζες
ζούν με παραισθήσεις τρελες
σε νύχτες και μέρες γκρίζες
Τα νιάτα μοιάζουν γηρατειά
και ψυχικα εχουν καταρεύσει
ολα τους ειν' αχρωμα θαμπά
και χαμένοι μες στη φέξη
22-08-11
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-08-2011 |