«των διλλημάτων σου τη γη» Δημιουργός: ivikos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Των διλλημάτων σου τη γη δεν θ’ ατενίσω
ούτε θα πιω απ’ του φευγιού σου το κρασί
με τα κουπιά μου, τα πελάγη θα χτενίσω
μέχρι να βρω του έρωτά σου το νησί!!!!
Κι ενώ θα είμαι μιας αγάπης οφειλέτης
και ταξιδιάρης μ’ ένα ιπτάμενο χαλί
θ’ απλώνω χέρι….για τον έρωτά σου επαίτης…
θα νοσταλγώ από τα χείλη σου φιλί
Στις γύρω πόλεις, που θα καιν το νυφικό σου
κι ο Φαρισαίος τα προικιά σου θα πουλά
εγώ θα λιώνω για το ΝΑΙ το τελικό σου,
και το αγόρι, θα μισώ, που σε φιλά!!!!
Των διλλημάτων σου τη γη ποιος να την σκάψει
που συλημένοι, ειν’ οι αρχαίοι θησαυροί…
τον κεραυνό σου ικετεύω να με κάψει
αν αγκαλιά σου η άλλη μέρα δεν με βρει!!!!!!!!!
14.08.2011
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-08-2011 |