Απόψε Δημιουργός: Helene52, Eleni Την καλημέρα μου και καλή εβδομάδα εύχομαι σ όλους . . .και σ όποιον . .. . Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [color=black] [font=verdana]Συμμάχησα απόψε με το χρόνο
προσπάθησα καρδιά να σ αλλάξω δρόμο
μα γέμισαν τα όνειρά μου κλάμα
στον χτύπο σου που ζω , πονώ συνάμα
Προσπάθησα ξανά να λησμονήσω
κιο έρωτας με πάθος με παίρνει πίσω
παρέα να ζητάμε την αγάπη
το γέλιο τη χαρά στης σιωπής το χάρτη
[B] [I]Κράτησα τα μάτια ανοιχτά
γεμάτα μόνον μ αναμνήσεις
άγγελέ μου για να δω το πρόσωπό σου
κι έζησα με χάδια και φιλιά
φευγάτα μ όλες τις αισθήσεις
του ποτέ μου για να νιώθω άνθρωπός σου [/I] [/B]
Συμμάχησα απόψε με το χρόνο
κι υπόγραψα συμβόλαιο με το πόνο
ζωντάνεψα τα όνειρά μου όλα
που ζούνε στου μυαλού μου την κονσόλα
Στ αζήτητα κι’ αθόρυβα να πνίξω
το δάκρυ και μ ελπίδα ξανά ν αγγίξω
τα λάφυρα που μ ΄ άφησες καρδιά μου
τις όμορφες στιγμές κι οράματά μου
[B] [I]Κράτησα τα μάτια ανοιχτά
γεμάτα μόνον μ αναμνήσεις
άγγελέ μου για να δω το πρόσωπό σου
κι έζησα με χάδια και φιλιά
φευγάτα μ όλες τις αισθήσεις
του ποτέ μου για να νιώθω άνθρωπός σου [/I] [/B]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-08-2011 |