Ίσως Δημιουργός: ivikos πλάνη...πλάνη...πλάνη.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ίσως της νύχτας σου το στίγμα μ’ έχει βρει
και δεν μαντεύω της αγάπης μου την πλάνη
ίσως χαθήκαν της καρδιάς οι θησαυροί
και ταριχεύαν «σ’ αγαπώ» οι λαοπλάνοι…
Μπορεί το κύμα σου να πέρασε νωρίς
πριν το σκοτάδι στην καρδιά ισορροπήσει
μπορεί το φόρεμα μιας νύχτας να φορείς
και για το λίγο των φιλιών να μ’ έχεις πείσει…
Μα στ’ ακραιφνή του έρωτά σου που με πας
πίσω απ’ το γέρμα της σιγής και της οδύνης…
μου φανερώνεις πως τη νύχτα σου αγαπάς
μα δίχως όπλα η κάθε μάχη σου που δίνεις!!!
Ίσως το σπέρμα των λυγμών σου να ‘ναι αυτό
που φυλακίζει των κυττάρων σου τη σπείρα
ίσως τα όνειρα μου παίξανε «κρυφτό»
κι από το λίγο των φιλιών, πιο λίγο πήρα!!!!!!!
26.08.2011
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-08-2011 |