Ανατολή και Δυση Δημιουργός: aggelos sigalas, aggelos sigalas Μιά καλημέρα μέ θύμησες . Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κοίταξα τήν Ανατολή τό πρωί .
Τήν δύση σάν έπεφτε το βράδυ.
Μπερδεύτηκα ... καί είπα τό
ρουμπινί τό κόκκινο να τό φωνάξω
μπλέ .
Μένω εκεί στό ψιθύρισμα τών κυμμάτων ,
στήν καταιγίδα τών ονείρων .
Σκέψεις, βότσαλα περίσσεια γυαλισμένα
Καί έκανα τά μάτια τής αγάπης από
γαλάζια, μαύρα .
Καί χάθηκα στό σκοτάδι τους.
Τά κοραλένια χείλη της ,
μελτέμι του Αύγούστου τό απαλό
τό χάδι τους .
Όνειρο πού σ΄εχασα τό πρωινό
κάνε με όνειρό σου. Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-08-2011 |