Κάτι ξέχασα αλλά τι;; Δημιουργός: KTiNoS Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πήρα αλάτι, πήρα ψωμί
Κάτι ξεχνάω
Φτου ρε γαμώ το
Πήρα και μπίρες και περγαμόντο
Τι έχω ξεχάσει ???
Ιδέα δεν έχω
Και όλο θα τρέχω
μετά να προλάβω
να βρω εργολάβο
η αστρολάβο
ποιος ξέρει ποιος ξέρει
τι η ζωή μου έχει φέρει ?
Μα εγώ το ξεχνάω
Τι τύχη, τι τύχη !
Ξεχνάω ξεχνάω
Εμπρός προχωράω
τα παλιά προσπερνάω
και πάω και πάω.
Κι αν ίδια λάθη
θα ξανακάνω
Εγώ δε μασάω
Αφού τα ξεχνάω !!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-10-2005 |