Να έρχεσαι συχνά Δημιουργός: Stihourgos, Νίκος Χασάπης ΣΤΙΧΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΜΟΣ Ζ' ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B]ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΥΧΝΑ
Να έρχεσαι συχνά
στα στέκια που πηγαίνω
τα μάτια σου να βλέπω
στ' αστέρια ν' ανεβαίνω
Να έρχεσαι συχνά
έστω για λίγες ώρες
όχι περαστικά
μακριά σου είν' αιώνες
Να έρχεσαι συχνά
μόνος μου όταν νοιώθω
να σ' έχω συντροφιά
παρέα μου στο χρόνο
Εσένα θέλω ν' αγαπώ
εσένα να κοιτάζω
για σένα αυτά που αισθάνομαι
μαζί σου να μοιράζω._
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-09-2011 |