Δεν τη γουστάρω τη καρδιά σου Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ Στίχοι: ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εσύ τα λόγια σου
Τα λες και με σκοτώνεις
Και την καρδιά μου
Σαν μαχαίρι τη ματώνεις
Εσύ τ’ αισθήματα
Τα έχεις για παγίδες
Κι έχει γεμίσει η ζωή
Βροχή και καταιγίδες
[I]Να φύγεις ……. Να αλλάξει το κακό
Δεν το μπορώ να είμαι σαν χαμένος
Να φύγεις……. Να πω πως τώρα ζω
Για να μην είμ’ εγώ κοντά σου προδομένος[/I]
Ρ
[B]Δεν τη γουστάρω τη καρδιά σου
Που με κάνει να πονώ
Να τη κρατήσεις στη χαρίζω
Και μόνο φύγε από δω
Δεν τα χρειάζομαι τα ψεύτικα φιλιά σου
Δίνουν το πόνο στο κορμί
Κι είναι το κάθε σου φιλί
Φαρμάκι μόνο που το κέρασε η ψευτιά σου[/B]
Όλα τα πράγματα
Που έχεις να μαζέψεις
Να μην αφήσεις
Άλλο τίποτα εδώ
Δεν θέλω τίποτα
Από σένα να θυμάμαι
Μονάχα φύγε
Το δρόμο μου να βρω
[I]Να φύγεις ……. Να αλλάξει το κακό
Δεν το μπορώ να είμαι σαν χαμένος
Να φύγεις……. Να πω πως τώρα ζω
Για να μην είμ’ εγώ κοντά σου προδομένος[/I]
Ρ
[B]Δεν τη γουστάρω τη καρδιά σου
Που με κάνει να πονώ
Να τη κρατήσεις στη χαρίζω
Και μόνο φύγε από δω
Δεν τα χρειάζομαι τα ψεύτικα φιλιά σου
Δίνουν το πόνο στο κορμί
Κι είναι το κάθε σου φιλί
Φαρμάκι μόνο που το κέρασε η ψευτιά σου[/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-09-2011 |