Άδικα Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ εσείς περιμένατε ποτέ; Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΔΙΚΑ
Άδικα σε περίμενα
Αλλά ήταν ωραία
Γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία
Να σκεφτώ, πως θα ήταν, αν
Άδικα σε περίμενα
Και δεν ήταν η πρώτη φορά
Που περίμενα άδικα
Γιατί έτσι είναι στη ζωή
Κάνουμε όνειρα
Σχεδιάζουμε στιγμές
Που δεν θα ζήσουμε
Και ο χρόνος περνάει
Άδικα σε περίμενα
Εσύ πήρες άλλο τραίνο
Τι κι αν δεν συναντηθούμε
Σου αξίζει το καλύτερο
Άδικα σε περίμενα
Αλλά ήταν ωραία
Η αναμονή πάντα είναι όμορφη
Γιατί τροφοδοτεί το όνειρο
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 09/09/2011
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-09-2011 |