4u Δημιουργός: ierax, = kondor 9104 αμπάρι 27 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σήμερα δεν χτενίστηκες και το 'νοιωσα
ήλιος δεν βγήκε μόνο φως της μέρας
γύρισε η ώρα και στον πόνο μίλησε
μα τη φωνή της έκλεψε ο αγέρας
Μαύρο πανί στα μάτια σου αρμένιζε
σαν μαχαιριά που γύρευε ν' αράξει
κρύο χρυσάφι την καρδιά σου έλιωνε
και τ' όνειρο πικρό, βαρύ μετάξι
R________________Γνέψε μου όπως η Άνοιξη τα σύννεφα
R________________να' ρθω στα χέρια σου γλυκιά βροχή
R________________μια γαλανή φωτιά να πιεί το δάκρυ σου
R________________να ανάψει το τραγούδι απ' την αρχή...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-09-2011 |