γερακι αερας και πετας Δημιουργός: newdimitris, dimitris Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info σε ποια περασματα γυρνας
κι αφηνεις πισω σκονη
πουλι του καμπου και πετας
γερακι ματι απλωνεις
φτερα στον ηλιο μονο εσυ
να τον απογειωνεις
ειναι τα πιο ψηλα βουνα
της γης καθηλωμενα
κι εσυ πετας πιο ζηλευτα
χαθηκαν συννεφα κοντα
ποιο κατω απο σενα
μιας περασιας τα δεντρα
πως
πως να εχω οτι αγκιζεις
πως να ξαναγεννηθω
πως
να βρεθω οπου αρμενιζεις
πως, να απογειωθω
ολα οσα κι αν θυμιζεις
λιγα ειναι τα πολλα
σε ξυπνουν να μην γνωριζεις
οπου εισαι και περνας
να ναι νεα οσα οριζεις
τα περασματα που πας
πως
πως τα πιανεις και τα αφηνεις
πως, και δεν τα ξεχνας
πως
συννεφα οσα γυριζεις
πως, μοιαζεις να μιλας
too dimitris aspiotis Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-09-2011 |