Στην δική μας γιορτή Δημιουργός: eythis, Γιωργος Ευθυμιαδης Καλό ΣΚ σε όλους ,καλή σας μέρα . Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ιουλίου γιορτή
μ ένα χέρι φωνή
και το μάτι της σύγχρονης Βίας
να χαϊδεύει τα κέντρα φιλίας .
Η ανάσα στυγνή
την νεκρή την στιγμή
σηδερένιο γαλάζιο βιβλίο
με σταυρό το λευκό μου θηρίο .
Χυμική μου ζωή
σου φωνάζει πιο κει
του συντάγματος άσπρη κηδεία
με μια γλώσα σωστή παρωδία .
Δηλωμένοι θεοί
κατεβαίνουν μαζί
για να σώσουν το μαύρο κοπάδι
από άγνωστο λάθος σκοτάδι .
Της ψυχής οι πνοές
έχουν γίνει κραυγές
και το σίδερο σκαύει το βλέμα
ας μου λέγαν πως ήτανε ψέμα .
Δεν αλλάζει η ζωή
με μιας μέρας ευχή
σε εικόνισμα θρίσματα χίλια
να συνάξεις του χτες τα κειμήλια .
Στην δική μας γιορτή
με κλειστή αορτή
και καρδιά που αυγές φανερώνει
σκόρπια φίλα τ οκτώμβρη ενώνει . Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-09-2011 |