Στο φίλο μου το Χλαπακόσαυρο Δημιουργός: KTiNoS Kata kosmo Adrea :) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Με αρχοντιά οδήγησες
το κομβόι με τις 13 μηχανές
στην Μονεμβασιά
Με αρχοντιά ανέβηκες
στο κάστρο και στάθηκες
στα τείχη με το γυμνό
άσπρο κορμί σου
να λιάζεται στο φθινοπωρινό
κρύο ήλιο
ʼρχοντας της νύχτας ήσουν
όταν μας γύρισες νύχτα πίσω
στην Αθήνα
Είσαι ένας από τους πολύ
λίγους που ζηλεύω
Χλαπακοφιλοσοφία
-Οι καλλίτερες φωτογραφίες
βγαίνουν με το μυαλό
-Έλα να σου δώσω μπριζόλιτσα ..
Μη τολμήσεις και πλησιάσεις !
(έδωσε όμως sτη γάτα )
-Μη σου πάάάρει τον αέέρα
(για άλλη μπριζόλα)
Η μηχανή έπαθε ζημιά με το πέσιμο
αλλά ευτυχώς γλίτωσε η ..ζελατίνα !
(είχε πάνω αυτοκόλλητα από το Β. Ακρωτήριο
και τη Σκανδιναβία !)
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-10-2005 |