Μόνο δυο λέξεις Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλημερα στιχοπουλια !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μόνο δυο λέξεις
Τον ουρανό κοιτάς εσύ
βλέπεις το προσωπό μου
και εγω κοιτάω εσένα
και βλέπω το θεό μου
Ρέεις στις φλέβες μου
και κρατάω το πάθος
να στο δίνω απλόχερα
και ας είναι λάθος
Δως μου το δικαίωμα
να το ζήσω μεχρι τελος
το απρόσμενο μην βρεί
της καρδιάς το μέρος
Δεν ζητάω το ανέφυκτο
δεν θέλω υποσχέσεις
το μόνο που λαχταρώ
να ακούσω δυο λέξεις
στιχοι: Μιμή Μητροπούλου
22-09-11
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-09-2011 |