Τι να γράψεις τι Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Καλό ξημέρωμα σε όλους και ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙ
Ο κόσμος ένα ψέμα
η πάχνη μες το βλέμμα
κι ο δρόμος Γολγοθάς
Το γέλιο τώρα δάκρυ
κι η δόλια η αγάπη
μια νότα μοναξιάς
Τι να γράψεις τι
που να βρεις τις λέξεις
λίγη η ζωή
πως να το αντέξεις
Τι να γράψεις τι
τι να νιώσεις άλλο
που' μεινες παιδί
έγκλημα μεγάλο
Οι σκέψεις ίδιο χρώμα
το σώμα χούφτα χώμα
κι ο χρόνος τιμωρός
Η μοίρα τώρα ξένη
η φλόγα πια σβησμένη
κι ο φόβος αδελφός
Τι να γράψεις τι
που να βρεις τις λέξεις
λίγη η ζωή
πως να το αντέξεις
Τι να γράψεις τι
τι να νιώσεις άλλο
που' μεινες παιδί
έγκλημα μεγάλο
Ρ.Κ Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-09-2011 |