Απολεσθείσα αθωότητα Δημιουργός: MaryVeg, Mary Loukιsa Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η διάθεση για δημιουργία, η "σύλληψη" - προμηνύματα του χαμού της
Η αποκοπή από τον μητρικό πλακούντα - σηματοδότησε το αναμενόμενο πια μέλλον της
Και η πρώτη ανάσα... Σήμανε τον φυσικώς επακόλουθο θάνατο.
Η αθωότητα στέρεψε...χάθηκε...
Παραμένει καιρό τώρα στα αζήτητα απολεσθέντα θέλω μας
Σε εκείνα τα θέλω, που παρότι αποφεύγουμε να παραδεχτούμε, υποβόσκουν για πάντα μέσα μας.
Η αθωότητα στέρεψε...χάθηκε...
Καθένας μας ήθελε ανέκαθεν να την αποβάλει
Μα πόσοι από εμάς συνειδητοποίησαν, πως η αθωότητα χάθηκε με την πρώτη ανάσα??
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-09-2011 |