Τα ανεξόφλητα φιλιά Δημιουργός: sofiagera Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα ανεξόφλητα φιλιά
Τα ανεξόφλητα φιλιά,
Τα σκοτωμένα λόγια,
Έγιναν μαύρα φυλαχτά
Προσχήματα υπόγεια..
Και τώρα που 'φτασε ο καιρός
Τα χρέη να ξοφλήσω
Δεν έχω στόμα να φιλώ,
Φωνή για να μιλήσω..
Στέρφα καμμένη μαύρη γη,
Τίποτα δεν φυτρώνει
Μον' μια ανάμνηση θολή
Στα έγκατα ματώνει..
Άλλος ο κόσμος κι΄οι καιροί,
Θυμώσαν τα ρολόγια
Την ώρα δείχνει η πληγή
Καρδιά και σώμα χώρια....
24/9/2011 Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-09-2011 |