Θά 'ρθει πάλι η σειρά σου Δημιουργός: Kostas Houston, Κωνσταντίνος Φ. Βελιάδης Αφού μου το ζήτησες σου το χαρίζω Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]Η φυλακή που σε σκλαβώνει περισσότερο
δεν έχει σύρτες, δεσμοφύλακες και φράχτες.
Γιατί σκοτώνει αυτό που είναι βασικότερο:
Την προοπτική, που μονομιάς, την κάνει στάχτες.
Μου λες πως είσαι ψάρι έξω απ’ το νερό
αραιά και που, λίγο νεράκι σε δροσίζει.
Μες στην πληγή μαχαίρι έχεις κοφτερό
που μέρα νύχτα το κορμί σου βασανίζει.
Μια το παλεύεις με οινόπνευμα φθηνό
άλλες φορές όπως θεριό μες στην αρένα.
Γύρω σου τίποτα δε μοιάζει αληθινό
Ό,τι ονειρεύτηκες θαρρείς πως ειν' στα ξένα
Μετράς τις μέρες και τις νύχτες με θυμό...
Για πέντε χρόνια σου ΄παν ξέχνα τα όνειρα σου.
Και στη καρδιά σου έχεις άσβεστο καημό
μα να θυμάσαι: Θά 'ρθει πάλι η σειρά σου.[/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-09-2011 |