η τρέλα δεν πάει μόνο στα βουνά Δημιουργός: marakos poureitzer, ΜΑΡΙΟΣ ΖΑΜΠΙΚΟΣ http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Collections&act=details&collection=995 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΥΓΑ
-καλώς τον Μπένυ μου !
-καλώς σας βρήκα υπέρτατε !
-πως τα πήγες με το ΔΝΤ φουσκαμπούκη μου?
...
-υπέροχα ,τους έπεισα επιτέλους !
-ότι θα εφαρμόσουμε το Μεσοπρόθεσμο ?
-και όχι μόνο !
-δηλαδή ?
-ότι το δέχτηκαν και οι ποπολάροι !
-και πως και σε πιστέψανε ?
-τους διαβεβαίωσα, ότι μας πετάνε μόνο αυγά !
------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ
Τόκ-τόκ
-ποιός είναι και γιατί μας ξυπνάει ?
-εδώ είναι η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ παρακαλώ ?
-εδώ είναι σύντροφε πολίτη !
-ξέρετε οτι σήμερα ψηφίζεται το Μεσοπρόθεσμο ?
-κι εμείς τι θέλεις να σου κάνουμε?
-ν αφυπνισθείτε για εμάς που πεινάμε !
-δηλαδή ,εννοείς ν απεργήσουμε σήμερα?
-ακριβώς, δεν αντέχουμε άλλο !
-κάνε υπομονή σύντροφε ..
-τι υπομονή να κάνω ο καψερός ?
-θ αφυπνιστούμε , όταν θα έλθει η ώρα !
-δηλαδή πότε ?
-όταν θ αναλάβει η Δεξιά !
Μαράκος
zpeponi 27-09-2011 @ 10:12 σωστος. αυτοι ειναι χειροτερα καθικια απο τις κυβερνησεις.
Ναταλία...27-09-2011 @ 14:42 Πάντα επίκαιρος Μάριε
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-09-2011 |