Προφητεία Δημιουργός: sharon, Αλεξάνδρα Θεοχάρη Φως στο σκοτεινό βυθό Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Ήταν προφητεία του ουρανού,
που φώτισε τα μάτια και το νου..
..να δούνε τα σκοτάδια της καρδιάς,
μέσα στον αχανή βυθό σου...μονομιάς.
Να λάμψει η στράτα με φεγγάρια,
να ερμηνεύω σιωπηλά τα βράδια..
..μουγκή...δε βγάζω άχνα...να σωπαίνω,
με την καρδιά...όσο αντέχω ...ν'ανασαίνω
Ράγισε το χρόνο η βαριά σιωπή
σε μυριάδες θρύψαλα ,..που φτιάχνουν φυλακή
..πέσανε τα άστρα ,ήρθε χαραυγή..
..μα έδυσε του έρωτά μας η Κυριακή...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-09-2011 |