«καταφερα Να Σε Ξεχασω» Δημιουργός: gsarisg, Γιώργος Σαρηπαναγιωτίδης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Ίσως οι στιγμές είναι σαν κενές
όταν δεν σε έχω πια κοντά μου
δεν σ’ αγγίζω πια τόσο μακριά
απ’ τα όνειρα είσαι τα δικά μου
Ίσως τα λεπτά δεν περνούν απλά
όταν όσα είχες τα ‘χεις χάσει
κρύφτηκε η καρδιά μεσ’ το χρόνο πια
μήπως και μπορέσει να ξεχάσει
------ο------
ΡΕΦΡΕΝ
Κατάφερα να σε ξεχάσω όσο κι αν πόνεσα
τι κι αν μου έκλεψες όλα τα όνειρα
κατάφερα να ξεγελάσω όσα κι αν ένιωσα
τι κι αν τα πέταξες μέσα στ’ απόνερα
Κατάφερα να σε ξεχάσω όσο κι αν πόνεσα
τι κι αν μου έκλεψες όλα τα όνειρα
εγώ μονάχος μου θα κλείνω τώρα τις πληγές
που άνοιξες και πήρες όλα αυτά που θες
------ο------
Μέσα απ’ τα θολά μάτια μου δειλά
πάλι μου ξεφεύγει ένα δάκρυ
ίσως να σ’ αγάπησα πιο δυνατά
μα της καρδιάς μου ήσουν μια απάτη.
Στίχοι:Σαρηπαναγιωτίδης Γεώργιος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-09-2011 |