Το Μονοπάτι Δημιουργός: sharon, Αλεξάνδρα Θεοχάρη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Κράτα το χέρι μου, σου φώναξα..
Θυμάσαι ;
Είμαι ξυπόλητη,
θα γλιστρήσω..
έχει πέτρες - θα κοπώ..
..Σφίξε με..
Είναι ανηφόρα - κουράστηκα..
Κοίταζέ με στα μάτια..
δες την αλήθεια μου..
μην προχωρείς - πρόσεχε..
Δεν σε φτάνω - μην τρέχεις !
δεν είναι αυτό το μονοπάτι..
το δίπλα, θαρρώ
εκείνο με τ' άγρια γιασεμιά..
μην τα πατήσεις..
σταμάτα, σου φωνάζω..
μ’ ακούς ;
μόνο
ο αντίλαλος της φωνής μου
ηχεί..
τώρα ξέρω ,
μπορώ να βγάλω κραυγή...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-10-2011 |